Снимка: Булфото
fallback

 

Народното събрание започва днес работа с извънредно заседание.

На 19 декември миналата година депутатите решиха да не заседават на 11 януари - петък, а да проведат извънредно заседание на 15 януари.

След близо месец ваканция, днес народните ни избраници ще влязат в 14 часа в пленарната зала, за да гласуват изключително важни спогодби, предвиден е и парламентарен контрол.

На депутатски въпроси ще отговарят министрите Николай Василев, Петър Мутафчиев, Радослав Гайдарски и Стефан Данаилов.

От новата година журналистите, отразяващи работата на депутатите, ще са с ограничен достъп в левия кулоар.
Шефът на парламента настани медиите в десния, за да не пречат на работата на народните избраници. Журналистите вече нямат достъп и до парламентарното кафене.

По традиция всяка пленарна сесия започва с изказвания на председателите на парламентарните групи за приоритетите им през новия политически сезон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

шихан

преди 16 години

луд е който му я дава.... По жалък парламент от този не сме имали. И албанците ни изпревариха...

13

Добре облечен господ

преди 16 години

Kak какви закони бе!? Има толкова още да се краде и граби от таз държава - нали някой трбва законодателно да го прикрива това?Хората с пари са си платили и сега си чакат законите!!! Ами така де кво толкова се пените! Да си бяхте платили и вие, ако искате закони и за простолюдието!Както отдавна се каза - Да го д.хат бедните :)))

12

НФБ

преди 16 години

Районните болници фалират.....ЗДРАВНАТА КАСА дерибейства....Българските лекари и сестри учат езици и стягат куфарите да се изнасят....

fallback