Ген. Илия Илиев подведен, обиден и болен. Снимка: Булфото
fallback
„Подадох оставка по две причини. Първата са мои здравословни проблеми, а втората е, че във времето назад бях много грозно подведен и подписах документи за оперативна комбинация, която донякъде е в разрез с нормативните документи на МВР“, обяви подалият оставка като главен секретар на МВР – Илия Илиев. „В тази връзка помолих министъра да бъде извършена проверка и моето достойнство и чест на генерал не позволяват да остана на работа“, каза той. Вътрешният министър благодари на ген. Илиев за 23-годишната му работа за МВР и подчерта, че за последните две години ген. Илиев неколкократно е имал нужда от сериозна медицинска помощ. Румен Петков съобщи, че за временно изпълняващ длъжността главен секретар на МВР е предложил ген. Валентин Петров. Мястото на ген. Валентин Петров като директор на Националната полиция ще заеме сегашният заместник-директор на службата и директор на РДВР-Варна Веселин Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

полицайка

преди 16 години

Подведени !!! като са простаци и ги подвеждат да си стоят в къщи,а не да стават министри,***,нямат ли деца ,нямат ли страх от Господя .... правят се на циркаджии ,подведени били...Само дето не казват за цена която им се плаща ,да си мислим че са скъпо платени...***.

6

преди 16 години

всички ченгета са корумпирани и престъпници

5

преди 16 години

Когато го назначаваха ви казах че е келнер на бате ви Румчо от Коиловци.Времето му свърши.Нито имаше необходимото образование нито професионализма за този пост.Той беше назначен за да зарежда меверейската вила в Кайлъка за да може свината да се напива от петък вечерта до понеделник сутринта.И пътя в Кайлъка беше асфалтиран точно до там а не до разклона за село Тученица.Не обичам бат'Бойко но искам да видя как влиза в МВР и с ритник в *** изхвърля Румчо алкохолика през прозореца.Само затова ще гласувам за бат'Бойко.

fallback