Милан Миланов подаде оставка като председател на ССД. Снимка: Булфото
fallback
Проф. Милан Миланов е подал оставка като председател на ССД заради резултатите от местните избори 2007. Това е станало на проведеното късно снощи заседание на Политическия съвет на ССД, уточняват от пресцентъра на партията. Миланов оглави ССД в началото на юли, след като Стефан Софиянски се оттегли от лидерския пост, заради слабите резултати на партията на евроизборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

преди 16 години

kakvo ССД be ? Na Sofianski kradlivite averi ...svur6iha kintite ama ve4e niama ot kude :)))

18

shihan

преди 16 години

бедни ми бедни народе. . .кой те в таз робска люлка люлее...Сценарий 1Учителската стачка показа че обществото ни е проядено от гангрена. Инфекцията продължава да дълбае навътре и инфектира цялата тъкан на обществото, народът се изтича навън, клошаризират се или се евтанизират от безсилие и безволие останалите вътре. Малцината "успели" се барикадират в свръх луксозни затворени жилищни зони, наплашени от набези на изгладнели и освирепели тълпи, икономиката преминава от стагнация в криза, жениет съвсем престават да раждат, а мъжете окончателно се пропиват и наркоманизират. Правителството от олигархическо прераства в тоталитарно, а безсилието му расте до степен на анархия, светът ни отхвърля, подчинява или гетовизира. Имигранти от още по-бедни и изостанали страни и райони постепенно се настаняват по българските земи, докато България и българското се изтрият от модерния речник и останат нарицателно за някога голям и велик, но самозатрил се от глупост, деструктивност на мотивацията и асоциалност народ, обитавал някога една чудесна земя.Сценарий 2Започва лечение на гангрената под натиска на събудилото се и разгневено гражданско общество, подпомогнато от доброжелателния и заинтересован от оздравяването ни глобален свят. Гнойта изтича от възпалената тъкан, раната постепенно заздравява, емиграцията спира, част от емигрантите се завръщат, чуждите инвестиции заливат икономиката на страната, държавата е малка, но става силна, уважавана и респектираща, раждаемостта нараства, сплотеността на българите около СЪДБОВНИ за всички ЦЕННОСТИ,МЕЧТИ И ВЪЖДЕЛЕНИЯ укрепва, добродетелността, надеждата и усмивката се връщат в живота и по лицата на сънародниците ни, а чужденците започват да ни гледат с уважение, желание и готовност за сътрудничество.Не зная кое от двете ще стане. Учителската стачка не ни дава отговор на този въпрос. Но няма да има средни или трети пътища, съвместяващи несъвместимото. Ще стане или едното или другото. И няма да остане сегашното защото то е хаос.

17

dobavka

преди 16 години

От СДС се отцепиха успелите. На тях не им трябват други успехи. Банките, хотелите, офшорките и др. им стигат. Оставиха пост да ги пази от народната любов или някая парламентарна законодателна грешка

fallback