По пронози на Сидеров Слави Бинев и Бойко Борисов ще отидат на балотаж. Снимка: Булфото
fallback

Кандидатурата на Слави Бинев за кмет на София от "Атака" е една от вероятните и съвсем скоро се очаква да бъде обявена, заяви в интервю за БТА лидерът на "Атака" Волен Сидеров.       

Обмисляме и още един-два варианта, но Бинев е човек, който знае как да се пребори, аргументира се Сидеров.

Смятам, че ако той се включи в битката, ще бъде много интересен двубой между него и Бойко Борисов, и ще отидат на балотаж, каза още той.

По думите му, при добра кампания в София партията може да получи от 12-13 до 15-16 места в Столичния общински съвет.        

За добър резултат ще приема присъствие в над две трети от общините със съветници и с кметове, заяви още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Nikolai Georgiev

преди 16 години

Сидеров е единственият политик, който не изменя на принципите си. Каквото и да пишат анонимните картици по сайтовете. Ако издигне кандидатурата на Бинев, въпреки помията, която изливате, ще станат поне двама истинските мъже. А София има нужда от достойни хора, за да не попадне в ръцете на генералската хунта или компрометирани политици. После пак да не ревем, че са ни вдигнали краката.

30

преди 16 години

Tia deto pluat ATAKA obi4at *** tukati i riazani xuyove v gaza

29

Българин

преди 16 години

Чиста провокация-Слави Бинев.Я, порасъждавайте малко.Той е в Европарламента-да не е луд да си остави спокойствието и да се канидатира за Софийски градоначалник.Вярно е ,че Софийското кметсво е нещо като четвъртата власт, но бягане на дълги растояния ли ще правим/в два тура/,за да става шоу/за две -три седмици.Не е ли по-добре най -накрая да разчупим шаблона с една жив човек,като Галин Йорданов например?Помислете софиянци!!!!!!!!

fallback