Според Заимов има хора, които го подкрепят и те не са малко. Снимка: Булфото
fallback

Ще видите как София ще се промени много бързо, като стана кмет. Дали сте възрастни или млади, богати или бедни, дали живеете в покрайнините на София или в центъра, София трябва да стане такава, че да живеем тук заедно. Обичам София, тя трябва да стане уютен, приятен и весел град и всички да сме доволни, че живеем в нея.

Това заяви кандидатът за кмет на София на СДС и ДСБ Мартин Заимов.

След 4 години много от проблемите ще бъдат решени с технически прости решения. Не разбирам защо сега не се прилагат. Имам визия за града, работил съм в няколко европейски столици и знам как да стане. Горд съм, че бях избран от българската десница за кандидат-кмет на София, каза Заимов и уточни, че чувството му за дълг го е накарало да приеме издигането на кандидатурата му, както и четирите поколения в рода му преди него, които са работили за това.

На въпрос как вижда шансовете си пред останалите, Заимов заяви: Мисля, че шансовете са високи. Той се вижда на балотаж, но не уточни с кого. Каза само, че единствено би гласувал за Тити Папазов, защото харесва нещата, които той е преживял.

Според Заимов има хора, които го подкрепят и те не са малко. Помолен да представи екипа си, той упомена само двама души: Огнян Бояджиев, който ще бъде контакта с медиите и Теди Москов.

На въпрос дали се познава с премиера Станишев, той заяви: Да познавам се от дете, не съм го виждал отдавна, не съм обсъждал с него политика, защото обикновено се карахме. Това, което не харесва в сегашното управление на София е общината, че по принцип не се променят нещата, няма бърза промяна, няма чувството, че градът е станал по-хубав.

На въпрос дали очаква компромати, той заяви, че не разбира от компромати. Имаше неща, които се пишеха когато бях директор на БНБ и не бяха верни и тогава не ми пречеха. Това е шоуто - ще се забавляваме, каза кандидатът на СДС и ДСБ за кмет на София.

Според него компроматите са шоу за хората, те обаче трябва да се интересуват от истинските проблеми, а градът е мястото, където трябва да живеем по-добре заедно, защото градът съществува от хиляди години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Becko

преди 16 години

Абе, дружина, нещo се извихте и вместo да кoментирате МЗетката се съсредoтoчихте на БoБo.За БoБo има друг чат. тук е миястoтo да пoсoчим нещo за МЗетката.за мен, кактo и пo-ранo написах- М Заимoв е ревла, а на всичкoтo oт гoре и некoи си Мoскoв му е в екипа. Тoлкo ли немoжа да се намери Лoндoнoф, Берлинoф или Парижoв, мoже и Барцелoнoф, нo наи ше му пoдхoжда Виенoф и КoпелеХагенoв и шoтo гoвoри катo пoет Римoф му е мястoтo. От кoетo нека си напраиме калкулациите за Рим, Папата и Агджатата. Не ели в краина сметка МЗеткoв пoкушителя на папа пие 14?

62

преди 16 години

А герберите започнаха да се разбягват вече. Не щат акъл да им дават празноглавци и лишени от всякакъв морал лица като Бойко Борисов и Ц. Цветанов. Учередители на ГЕРБ преминаха към политическа партия Новото Време Учредители на ГЕРБ преминаха към ПП Новото Време в Провадия. Това се случи по време на конференцията на нововремците за избор на ново ръководство в сряда вечерта. Хората на Бойко Борисов изразиха недоволството си от натегачеството, липсата на прозрачност и свобода в действията на структурата на ГЕРБ в Провадия. Затова учредителите на партията на Борисов в града единодушно се вляха в ПП "Новото време". Бившите вече "гербери" изразиха увереност, че при "таралежите" ще намерят наистина място за изява. Те оцениха положително факта, че членовете на "Новото време" са предимно млади и амбициозни хора, които са убедени, че ще изпълнят целите, които си поставят за местния вот. За председател на "таралежите" в Провадия беше избран Галин Недев. Секретар на партията е студентът Александър Георгиев. Зам.-председатели са бизнесменът Красимир Григоров и Светлин Горанов. Иван Дончев пък бе одобрен за член на ръководството. Очаква се до дни "Новото време" да обяви своите кандидатури за районни кметове и общински съветници във Варна. ПП "Новото време" - Варна

61

преди 16 години

Съгласен съм с теб но донякъде! Мисля че Б.Б. не е шаранче, а е крокодил затънал до шия в гов...но устата му зейнала....Дано този път му я напълним та да я затвори! От друга страна е ясно, че ГЕРБ = клиентела, която жадува власт.Така че Б.Б. не е сам а и други крокодили дебнат.

fallback