Тити и Бойко ще се борят за един пост. Но иначе се уважават. Снимки: Булфото
fallback
„Той е добър треньор на националния отбор по баскетбол, макар че не се класирахме за евротурнирите“. Така столичният кмет и кандидат за втори мандат Бойко Борисов коментира издигането на Константин /Тити/ Папазов като кандидат за столичен кмет. „Мисля, че Тити Папазов, като чуе кои са общинските съветници и кои общински фирми са управлявали в предните мандати, ще разбере зад какви хора застава“, заяви Борисов, който язвително се обърна към Демократическата партия, която вчера издигна Папазов за столичен градоначалник. Борисов  не пропусна да отбележи, че ще покани Папазов, когото много уважава, на разговор, когато излезе листата с кандидати за общински съветници на ДП. „Ще му предоставя всички материали, за да види какво са правили тези хора, допълни Борисов. Вчера треньорът на баскетболния ни тим също се „обясни“ на Бойко Борисов, като заяви, че безкрайно го уважава. „Аз съм спортист и той е спортист. Ще има битка“, каза Тити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

ЗА ТИТИ

преди 16 години

Този Борисов прекалява, все плаши да вади кирливите ризи на другите, а не прави сметка, че неговите няма да стигнат за един простор!Ай стига с тез заплахи бе Борисов,мина Татовото време г-н бодигард на царя!

53

mesten

преди 16 години

Стига с този Б.Б. Съгласен съм че е абсолютен селски тарикат, от ляв, по-ляв! Валерия Велева е продажна журналистка и и целият в-к "Труд и " 24 часа".Гледаш първа страница-Бойко, втора-пак Бойко, трета-пак той!То не бяха детски приказки чете, то не бе поздравления от амер.президент, то не бяха глупости.Абе този човек няма ли да похарчи най-сетне парите на гаджето си?!

52

A2

преди 16 години

Daite 6ans na Titi :-) Na Boiko Lajlivoto Ov4ar4e ( to i mutrata mu ov4a)mu izgledaxme repertoara,da se posmeem malko s novi lica,to drugo ne ostana

fallback