Християн Прашков
fallback

Технологиите вече са неразделна част от нашето ежедневие и спестяват както време, така и средства.

В новия епизод на подкаста "Финкултура", реализиран съвместно с УниКредит Булбанк ще поставим акцента върху мобилното банкиране.

То ни дава възможност да управляваме парите си през смартфона, да извършваме различни операции без да е необходимо посещението в клон на банката.

Какви са новостите при мобилното приложение на Уникредит Булбанк? Това ще ни разкрие Християн Прашков, старши мениджър "дигитални канали" в Уникредит Булбанк.

InvestorBG · Финкултура епизод 6: Mobile

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

Tapo!

4

Дигигален ГУЛАГ

преди 2 години

въпросът е Приложението Управлява Вас или Вие Управлявате Приложение и какво става, ако Тока спре, ако Интернета Спре, ако телефона ви се счупи, ако Сървърите на Банката се счупят и т.н. и т.н. а хартиените аналогови пари в джоба са защитени от всичко това!

3

Анонимен

преди 2 години

Една история от Турция: Един турист се разхождал из Истанбул и решил да посети бръснарница. Бръснаря като видял клиента викнал момчето с чая седящо отпред на улицата, за да направи един чай на клиента. Клиента/турист забелязал, че всички в магазина имали своя чашка чай, усмихнал се и попитал бръснаря: "Защо не си купиш един чайник ще ти излезе много по-евтино?" А бръснаря му отговорил: "Аз хубаво ще си взема чайник, ама момчето, а после и шефа му ще си загубят прехраната." Мобилно банкиране: йок

fallback