Снимка: БГНЕС

Общ преглед

“Чувствам се като български герой, като един истински горд българин. За мен е страхотно да мотивирам деца, пък и големи”, каза олимпийският шампион световен рекордьор във вдигането на тежести Карлос Насар при завръщането си от Игрите в Париж.

Насар благодари за подкрепата, независимо дали е била от Париж или от телевизията. Сподели, че е усещал подкрепа през цялото време.

“ Част от магията на Олимпиадата беше абсолютно всички емоции да изпитваш, затова е доста объркващо, но като знам, че цял народ стои зад мен, не ми дава право да се откажа. Костваше ми доста енергия, доста от силите си дадох за това нещо, доста от време си, от социалния живот”, каза още световният шампион.

Насар сподели, че е бил толкова мотивиран, че в момента всичко му е като сън.

На летището по шампионски, Насар бе посрещнат с питка с мед и сол от своята майка и сина на покойния си треньор Илиян Илиев.

"Като стъпя на подиума и настъпва една еуфория в мен, забравям за публика и всичко и дори не помня какво правя. Наистина нямам спомени от тогава, прекалено много адреналин. Определено не беше лесно, имах доста препятствия в предишните дни, но се радвам, че е изглеждало лесно. От тук-нататък следва световно първенство декември месец. Няма време за почивка, но аз се занимавам с нещо, което обичам и това ме удовлетворява и ми е достатъчно. Усещам промяната, но мисля, че имам още какво да извървя по пътя си, за да стана звездата, която искам", допълни златният медалист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар