fallback

Общ преглед

Снимки от личната си среща с първата дама Десислава Радева си пусна съпругата на френския президент Брижит Макрон. Те са публикувани в платформата за споделяне на снимки flickr, където Елисейският дворец поддържа акаунт.

Фотосите са от 5 декември, когато Брижит разходи Десислава из Париж. Първата ни дама придружаваше президента Румен Радев във Франция, но тъй като визитата му бе работна, а не държавна, тя получи лична покана от съпругата на Еманюел Макрон.

Двете първи дами прекарали заедно двойно по-дълго от планирания час и половина. А от снимките им в Париж е видно, че са в прекрасни отношения.

Двете са пътували с корабче по Сена, качили са се на Айфеловата кула. А срещата им завършила с приятелска вечеря в ресторант с уникална гледка към града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Щеюр

преди 6 години

С *** по дивия Запад - 2...

13

5 декември

преди 6 години

Изрусената джуревка със смачканата жилетка.----На срещата на Радев с кралски особи, сенатори и висши управленци, той е придружен от съпругата си, която се отличава с крайно неуместен външен вид.Всички мъже са с костюми и вратовръзки,а дамите, сред които е бившият президент на ЮНЕСКО-Ирина Бокова,изглеждат далеч по-елегантни в семпли рокли до коляното и перлени бижута.На този фон Радева изглежда твърде ежедневно в сива жилетка с остро деколте и фина плетка, черен панталон и ботуши.

12

Анонимен

преди 6 години

Падна си на ... с избирането на некадърника за президент. Ама Бат Гойко е виновен, подигра се на народа с избора си и изказването, че и магаре ще бъде избрано и хората гласуваха напук. Ей го резултата.

fallback