fallback

Общ преглед

Жителите на Манчестър излязоха със сълзи на очи на нощно бдение в памет на жертвите на кървавия атентат, в който загинаха 22 души, сред които 12 деца, а над 60 са ранените.

Те се събраха, за да изразят своята съпричастност за случилото се и да кажат категорично "не" на тероризма. Те се обединиха под надслов "няма да позволим всичко това да се отрази на нашия живот", предаде Bulgaria ON AIR.

Демонстрантите бяха решени да покажат, че тероризмът не е надделял.

В проявата взеха участие британският вътрешен министър Амбър Ръд и лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин. Присъстващите спазиха минута мълчание в памет на жертвите.

Много хора носеха плакати, на които пишеше "Аз обичам Манчестър" и "Град Манчестър застава единен". Доста от участниците в бдението пееха песни и рецитираха поезия.

"Ето това е Манчестър", написа в Twitter кметът на града Анди Бърнам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

анонимен

преди 6 години

докато блеете по улиците нищо няма да постигнете оставка на смешното ви правителствооставка на полицията в манчестьр изключителни некадьрници деца на конщертбез придружители изобщо куп фатални грешки

23

Анонимен

преди 6 години

С либералната демокрация ,нейните ценности и правата на транссексуалите -на борба срещу тероризма .

22

Анонимен

преди 6 години

До Въпрос И снимки на пораженията в залата няма . Има някакви снимки в стил ,,Бели каски ,,но те са от коридорите, а не от залата.

fallback