fallback

Общ преглед

Убийството на заварения брат на Ким Чен Ун – Ким Чен Нам в Малайзия, отново напомни за тежката съдба на голяма част от роднините и близките около лидерите в КНДР.

Oще по темата
За убийството на Ким Чен Нам съобщи южнокорейски правителствен източник, както и медии в Южна Корея, според които той е убит на летището в малайзийската столица Куала Лумпур. Според медийните публикации той бил прободен с "отровни игли" от две жени, вероятно агенти на КНДР, които после се укрили.

По-рано днес стана ясно, че властите в Малайзия са задържали жена във връзка с разследването на убийството. Заподозряната е имала виетнамски документ за самоличност и е била сама към момента на ареста. Тя е била разпозната по записите от камерите на летището.

Какво е да си част от семейството на лидерите в Северна Корея? Вижте в следващата ни галерия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

а1

преди 7 години

А, каква е гаранциятя, че именно той е поръчал убийството на брат си????Ами, ако целта е компромитирането на Ким Чен Ун от тайните служби на Юж. Корея или ЦРУ?Кому е нужно?16 години Ким Чен Нам си живее тихо и охолно в Малайзия и изведнъж, точно при смяната на администрацията в САЩ и точно в този момент спец службите на КНДР решават на подобен акт!Просто хипотеза!

21

Анонимен

преди 7 години

Друга известна "германска", практикувана от Хитлер, идеология знаете ли ;-)?

20

Анонимен

преди 7 години

Да не говорим за Демокрацията. Не случайно думичката "Демокрация" не се намира в Американската Конституция. Нещо повече, бащите на Америка са ненавиждали демокрацията. Която в есенцията си означава вот на "мнозинството". Точно така се избират и лидерите на комунистическите партии - с мнозинство ;-).

fallback