fallback

Общ преглед

Страшната криза, която тормози жителите на Венецуела, засегна дори и домашните любимци в страната.

Притиснати от недоимък много семейства изоставиха своите кучета, а други, които са по-привързани към любимците си, ги държат все още в домовете си, но почти не ги хранят, защото няма с какво. Всъщност има, но кучешката храна за цял месец на практика почти покрива месечния доход на собственика му.

Вследствие на това животните са толкова слаби и хърбави, че животът им буквално вече виси на косъм. Всъщност някои от кучетата, които ще видите в следващата галерия на Reuters, вече не са живи, макар и снимките да са правени наскоро, отчитат от агенцията.

А някои от тях са породисти и със сигурност са стрували значителна сума пари на своите собственици. Днес обаче животът има почти е изгубил смисъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 7 години

"Всъщност някои от кучетата, които ще видите в следващата галерия на Reuters, вече не са живи, макар и снимките да са правени наскоро, отчитат от агенцията."Е да де, тези от Ройтерс са ги снимали за поредния материал, няма да ги хранят я.. Важно е там новината да мине, да си направят репортажа, статията, колонката, а кучетата.. кучета ги яли.. няма що!!! Но сме велики, че показваме проблема, а след това..?!

5

Гладен редактор

преди 7 години

Горките животинки....

4

Анонимен

преди 7 години

А толкова нелегални мигранти влачат собствено месо по себе си... То хората не оцеляват, но трябва да се налагат някакви псевдо ценности. В западните страни, ако безстопанствено животно не се осинови до определен период се евтанизира.

fallback