fallback

Общ преглед

Двама души загинаха, след катастрофа между влекач и микробус на пътя между Харманли и Симеоновград, съобщава Областната дирекция на МВР в Хасково.

Тежкият инцидент е станал в неделя около 16:00 часа на пътя между Харманли и Симеоновград. Тогава поради несъобразена с атмосферните условия скорост шофьор на влекач "Волво" е загубил управление на десен завой, навлязъл е в лявата пътна лента по посока на движението и е ударил автомобил "Форд", сочат първоначалните данни за инцидента.

Шофьорът на камиона твърди, че движещият се срещу него автомобил е карал в средата на платното.

Водачът на влекача е 54-годишен от село Караджалово, а автомобилът е шофиран от 19-годишен младеж от Симеоновград. От удара на място са починали водачът на леката кола и 34-годишен негов съгражданин, който е бил пътник в колата. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Шаран БГ

преди 7 години

Жалко за двата млади живота! Лека им пръст ! От КАТ точно ще установят как е станало произшествието!Не сте коректни към служителите от МВР. Не съм им фен, нито имам познати там, но поне се стремя да разбера колко тежка и неблагодарна е работата им, благодарение на това, че по пътищата има шарани като мен! Обикновено младите водачи си мислят, че "морето е до колете", но има и зрели мъже, които на пътя се държат като фараони - зер пътят е техен и всеки е длъжен да отбива и да се пази от тях !!

7

4444

преди 7 години

Затлавие ..."Влекач и кола се удариха, двама загинаха"Първи ред от статията " Двама души загинаха, след катастрофа между влекач и микробус"??????Сега последно кола или микробус??Стига сте трили коментарите на хората ами вземете вижте какви глупост.и пишете...Жалки сте!

6

Анонимен

преди 7 години

И защо светим с фаровете след като сме с несъобразена скорост!?

fallback