Алана Мамаева. Снимка: Instagram
Имоген Томас. Снимка: Instagram

Общо гласували: 626
Алана Мамаева
57%
Имоген Томас
43%

Груповата фаза на Евро 2016 вече е на финалния си етап. Франция и Швейцария вече се класираха на 1/8-финалите от първата група, а Албания остава да чака развитието в останалите групи. Днес пък е ред на развръзката в група B.

Във фокуса на традиционната ни рубрика Евромацки 2016 ще попаднат красавици от Русия и Уелс. Двата тима са на двата полюса в представянето си до този момент. Руснаците разочароваха срещу Словакия, а преди това взеха точка от Англия с бойка игра в края на мача. Уелс пък са една от приятните изненади в турнира и вече успяха да вземат първата си победа на европейските финали още в първия си мач срещу Словакия. Ясно е обаче едно – само победа днес запазва шансове на Русия за класиране на 1/8-финалите в турнира.

Пословичната руска красота ще защитава руската манекенка Алана Мамаева, която е съпруга на халфа на "Сборная" Павел Мамаев. Срещу нея уелски сексапил ще покаже сексбомбата Имоген Томас, която е една от най-желаните жени не само в Уелс, но и на Острова като цяло. Британците за първи път виждат изящното й тяло през 2006 г., когато тя влиза в Big Brother. От тогава тя е един от най-известните гламър модели и присъства на всяко по-интересно светско парти.

И така без повече увъртане – последен шанс за "Сборная" и време за футбол и красавици. Русия срещу Уелс. Алана Мамаева срещу Имоген Томас. А коя е по-секси?

Алана Мамаева

Общ преглед

Имоген Томас

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase