fallback

Общ преглед

Трифон Иванов без съмнение бе един от най-добрите защитници в историята на родния футбол.

Oще по темата
Железният защитник изигра 77 мача и отбеляза 6 гола за националния отбор на България, за който игра в периода от 1988 до 1998 година.

Да си припомним какъв бе железният Туньо на терена – защитникът, който будеше страх във всеки нападател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Контраатака !!!

преди 8 години

Днеска рожден ден има головия хищник и мало коте-Валери Божинов бре!!! Ово е футбалер сийяен!Кво ни занимавате с разни анаболни алкахолици бре??? Снайпериста в наказателното поле става днес-15 02 2016 година на 30 лазарника бре!Ще играе на топ ниво до 2036 година!Ето това е легенда дето не се забравя и ще ни радва още къде 20 години!!!

33

Ани

преди 8 години

Няма да забравя моите родители, които са ми дали всичко.Те са велики за моето семейство.

32

fan

преди 8 години

Току що цял стадион във Виена стана на крака в едноминутно мълчание в памет на великия Трифон Иванов. Това се случи преди началото на австрийското дерби между отборите на Аустрия и Рапид Виена. Футболистите на двата отбора излязоха на игрището с черни ленти, почитайки и по този начин паметта на игралия и за двата отбора прекрасен български футболист. Мачът се излъчва директно и по първа програма на ORF и това събитие бе видяно в цялата страна.Всички медии в Австрия съобщават още от вчера за смъртта на любимеца на австрийската публика, а почитателите му пишат във форумите изключителни неща за н

fallback