fallback

Общ преглед

Индийският фотограф Рахул Сахаран заснема във фотосесия няколко оцелели жертви на заливане с киселина.

Момичетата не се притесняват да застанат пред фотоапарата и да покажат лицата си. Нито за момент усмивката не слиза от лицето им. Серията от фотографии е посветена на всички жени, пострадали от такива атаки, и им припомня, че те са красиви независимо от хорското мнение, защото щастието е това, което краси човека.

Нападенията с киселина в Индия най-често са на полова основа. В близо 72% от всички случаи жертвите са жени. Статистиката показва, че случаите на атаките нарастват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

койчо

преди 9 години

В България всички сме заливани постоянно с душевна киселина и въпреки това продължаваме да се усмихваме. Писна ми от постоянното показване на ужасите по света само и само да ни покажат колко добре живеем!

16

Анонимен

преди 9 години

заливането с киселина е обичайно наказание за просрочени борчове на нелегални хазартни игри нали не си мислите че някакви *** носят бурканчета с киселини и дебнат нищо неподозиращи бедни женици

15

до 3

преди 9 години

Аха. Много хубаво. А пък в Саудитска Арабия може да се разведеш с СМС по телефона. Или да попребиеш жена си, като не ти оттърва. Също разрешено от шериата.Ходи се скрий. Или по-добре, ходи да живееш в Иран или Саудитска.

fallback