fallback

Общ преглед

Футболистите от националния отбор на Бразилия, които са сочени от мнозина за основни фаворити за спечелването на Мондиал 2014, ще летят по време на първенството със специален самолет.

Машината е Боинг 737, но ще носи доста по-краткото и красноречиво име "Гол". Самолетът ще превозва футболните надежди и герои на Бразилия до различните градове домакини в страната, където ще играе "селесао".

Всъщност самолетът е на местната нискотарифна авиокомпания, носеща именно името „Гол“. Майсторите на визията на Боинг-а са двама улични художници, които са братя близнаци и се представят под артистичното име "Ос Гемеос“. Насладете се на техния шедьовър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

69

преди 9 години

Мразя футбол. Най-голямата загуба на време на света.Но, още от римско време си стои - хляб и зрелища. И затъпяване масово.Съзнанието на хората трябва да се пълни с какви ли не глупости, за да мисли човек за истинските проблеми. Дай му мач и чалга и готово.

4

Политсексолог

преди 9 години

А Футбалерката от Банкя лети на хея на Вучката...докато двамцата се кефят на Цеца...

3

Discovery

преди 9 години

Оффф що не ви го ....... на скапания сайт... тръгнеш да пишеш нещо и като натиснеш някоя стрелка да си коригираш думата и всичкото ти написано изчезва... пълни ***. И някой знае ли как да си изтрия регистрацията от тоя смотляв сайт???

fallback