fallback

Общ преглед

Жестока трагедия разтърси Враца. Мъж застреля съпругата си, а след това е опитал да се самоубие, като всичко това се случило пред очите на двете им деца, съобщи Нова телевизия.

Валери Калчев и съпругата му били разведени, но отново се събрали да живеят под един покрив. По думите на съседи е имало понякога кавги, но никой не е очаквал подобна трагедия.

Предната вечер също са спорили, а тази сутрин Валери застрелял съпругата си и опитал да се самоубие. Той е на 32 години и е военен. Децата на семейството са на 1 и 5 години и в момента са при близки.

Мъжът е приет в критично състояние във врачанската болница, след като опитал да сложи край на живота си, налапал дулото на пистолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

АН

преди 10 години

ДО ЕРГЕН 38САМО СИ ПРЕДСТАВИ СЛЕД 20 -30 ГОДИНИ САМОТЕН СТАРЕЦ СТЕ 4АКА ПЕНСИЙКАТА ДА МУ ИЗРАБОТЯТ ДЕЦАТА НА ДРУГИТЕ КОИТО НЕ МИСЛЯТ КАТО НЕГОИ НЯМА КОЙ ДА ГО СРЕСТНЕ И ДА КАЖЕ КАК СИ ТАТЕЕГОИСТ ТАКЪВДАНО ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА НО АКО СТЕ ПОСТЙПВА6 КАТО ТОЗИСТОЙ СИ СТАР ЕРГЕНЦАЛКО ЗА ***

46

До "ерген"

преди 10 години

До Борислав-Ерген 38гПо тази логига - да не се раждаме, защото в някакъв момент ще страдаме. Защо си "ерген" е ясно, завършените егоисти като теб не могат да направят щастлив и собственото си его, а какво остава за друг.

45

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а?

fallback