fallback

Общ преглед

Футболните първенства в Европа приключиха, а футболното лято не предлага нито Световно, нито Европейско първенство. Изобщо – пълна футболна скука.

Да, ама не. Оказа се, че лятото изобщо няма да е сухо на футболни емоции, защото има Европейско първенство за... голи жени.

Историческото първо издание се проведе в германската столица Берлин от 7 до 9 юни, а участие в надпреварата взеха едва 4 страни - Италия, Франция, Швеция и домакините Германия.

Кой спечели в директните мачове засега няма информация, вероятно защото съдиите са били  доста заплеснати по пищните форми на футболистките. Всъщност последните далеч не са професионалисти, поне не и с футболната топка, защото са звезди от филми за възрастни в своите държави.

А на зрителите ни остава да се надяваме географията на това ново първенство да се увеличава и да има още повече отбори на второто му издание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

digidigi

преди 10 години

До VARG: "Аз си падам по старата школа.Естественно красиви рунтави мадами."Като ти гледам аватара ми става ясно, че харесваш космати жени. ХАХАХА

64

no name

преди 10 години

"Футбол с голи жени"не видях нито една гола футболистка ....................... само някоя друга без сутиен...и на това ли се радвате толкова?

63

Манаф Кадриев

преди 10 години

На мацката с белите чорапки и смъкнати бикинки от снимка номер 5 искам да й засадя един голям бор в задния й двор...

fallback