Общ преглед
 

Конкурсите за мъже минават доста по-лежерно и скучно от тези, в които е намесен нежният пол. Така бе и на надпреварата "Мистър София", в която се включиха 14 кандидати за титлата.

Водеща на събитието бе носителката на короната Мис България 2006 Славена Вътова, която през тази година бе замесена в скандал с появата на порноклипче в интернет.

В началото тя обяви, че ще бъде избран най-красивият и интелигентен софиянец, но интелигентността остана скрита. По простата причина, че участниците не обелиха и една дума.

Младежите дефилираха в три тура – във всекидневно облекло, по бански и с костюми, като гостите единствено научиха техните мерки и теглилки.

Някои от тях се опитаха да пофлиртуват с журито, други заложиха на заучени физиономии от модните среди. Тяхното представяне бе оценено от "съдебен" състав, в което участваха представители на спонсорите, Мис България Елена Ангелова, фолкпевицата Есил Дюран, "PR No 1" Атанас Лазаров, журналисти.

Между дефилетата с музикално-артистична програма се изяви рапърът Устата, който заложи на чалга репертоар. Гостите чуха дуета му с Азис "Нащракай се" и "Силикон-регетон", които са вървежни поне час след полунощ и поне след третото уиски.

Най-развълнувана от песните на Устата се оказа Голямата уста – Руслана Попова. Явно мислейки, че е на нощен купон, тя реши да се прави на жрица на любовта и демонстрира пози от "Кама сутра". Нищо че само преди дни стана баба.

За сметка на това фолкпевицата Есил Дюран заложи на джаз. Но и по време на нейното сериозно изпълнение пробляснаха секси искри. Тя бе изненадана от един от кандидатите за Мистър, който не се показа като джентълмен. Докато тя изпълняваше песента и флиртуваше с участниците, един от тях – Стоян Дудов, лично се увери колко твърд е силиконът й.

На финала журито обяви своите фаворити. Титлата Мистър София бе присъдена на 23-годишния Мартин Иванов, а негови подгласници станаха 20-годишните Стоян Дудов и Георги Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase