Снимка БГНЕС
fallback

Гранични полицаи задържаха 18 нелегални мигранти на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщиха от МВР.

След кратък престой в Турция, днес следобед на пункта за влизане в България пристигнал микробус с полска регистрация, шофиран от 23-годишен мъж от Софийско.

Граничните полицаи установили, че превозното средство се издирва във връзка с подозрения за незаконна миграция. Товарният автомобил е селектиран от служители на Гранична полиция за рентгенов контрол.

При извършената проверка са установени тайници в двойни под и стена на товарния отсек. В тях били укрити 18 мигранти – мъже на различна възраст, без документи за пътуване, с неустановена засега самоличност.

Шофьорът и чужденците са задържани. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Дрт Пъън

преди 1 час

Хванахте ги... Браво! А сега ги регистрирайте че са влезли през България че когато в Германия ги проверят че за нищо не стават, че са неграмнотни, неспособни да се интегрират и им откажат убежище да ни ги върнат обратно като страна в която имат първа регистрация... Така както ни връщат вече половин година мигрантския оттпаддък на Германия и Австрия . Договор в Брюксел са подписали нашите мили политици изгонените араби и африканци да си ги гледаме и издържаме . ПОМНИТЕ ЛИ ?

7

Анонимен

преди 3 часа

Не само че трябва да се проверяват автобусите, но и леките коли. Нелегалните емигранти се крият обикновенно по аспусите на колите влизащи в България и никой не ги проверява. При влизане, трябва на леките коли да се проверява въздухът излизащ от аспуха, дали съдържа миризма на изпражнения!

6

Анонимен

преди 3 часа

Нали бизнеса искаше работници направо ги карайте при бизнеса със буса и му ги давайте.

fallback