Снимка БГНЕС
fallback

Българин беше арестуван в Гърция за участие в схема за нелегално осиновяване на български деца.

При рутинна проверка на личните документи на хора в центъра на Атина полицията е арестувала 30-годишен българин.Той е бил издирван за участие в схема за нелегално осиновяване на български деца в Гърция. По данни на полицията той е съучастник в поне шест случая на незаконно осиновяване. Мъжът е бил част от престъпна мрежа,като е намирал в България бедни бременни жени, готови да дадат децата си за осиновяване в Гърция срещу заплащане.

Според разследването арестуваният българин е получавал над 10 хиляди евро за посредничеството между майките и мрежата от лекари и адвокати,която узаконявала осиновяванията. Цената вече прехвърля 30 хиляди евро за бебе,казаха разследващите от отдела за борба с трафика на хора, съобшава БНР.

Арестуваният българин, за когото има неоспорими доказателства, че е получавал пари за продажба на деца, е предаден на прокуратурата, казаха полицаите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Х

преди 4 часа

Джай Бхарат, екзекутирайте го веднага

15

Коце Делчевски

преди 7 часа

Славата на дивия буггаропитекусс се шири надлъж и нашир из цялата галкатика. Как пък поне веднъж не се прочухте около света с нещо свястно и хубаво бе дииибааа маммитсата ви кривокрака буггаротатарска дииба!!

14

Experto

преди 7 часа

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук--- https://come.ac/Menstill

fallback