Снимка БГНЕС, архив
fallback

На 17 октомври, четвъртък, ще бъде проведен отложеният национален тест на Системата BG-Alert. В продължение на половин час – от 13:00 до 13:30 часа, ще бъде извършена проверка на функционирането на всички компоненти на системата.

Чрез Системата BG-Alert ще бъде разпространено съобщение до крайни мобилни устройства на гражданите на територията на цялата страна, съдържащо текст на български и английски език. Получаването на съобщението ще бъде еднократно, съпроводено от специфичен звук и/или вибрация. | БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 21 часа

Длъжни ли сме да настройваме телефоните си на тестови канал ? Първият път при тестването не беше необходимо това. Хората получиха съобщенията. Сега дори смс-и не се получиха!

11

Анонимен

преди 21 часа

Защо преди известно време, когато тестваха за първи път сигнала, не беше необходимо да се настройват мобилните устройства на някакъв тестови канал? Защо сега не бе обяснено както трябва на хората ? Пък и не всеки ще намери настройката. Не беше наблегнато на този факт при информирането на гражданите. Толкова много пропуски!

10

Анонимен

преди 22 часа

Мен ме пропусна теста....не че съжалявам....ама българска работа...взе парите и каза ще видим...дано не се налага да се ползва при опастност това неуспешно нещо

fallback