Снимка БГНЕС

Транспортният бранш е изключително важен, с Андрей Новаков и колегите от ГЕРБ-СДС много се борихме да постигнем промени в полза на хората. Четири години над 1 милиард лева за избори дадохме, защото всеки на някой се сърди, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в Пловдив.

Нула лева са получени по "транспортна свързаност", парите ви седят в Брюксел, сега Харвард ви управлява. В момента дупката в бюджета е 18 милиарда. С 6.5 млрд. дупка съм се справял, но сега излиза един и казва: "Няма проблем, всичко е наред, пари има". Излиза сутринта същия и казва пак, че няма проблем - продължавайте да му вярвате. Ген. Атанасов говори за "равно отдалечен премиер" - да го покани, да го видим, и да видим как ще поеме ангажиментите към хората в различните сектори, призова Борисов.

7 милиарда взеха от джобовете на хората заради дерогацията. От края й мина една година, стана точно обратното на това, което говореха - бензинът поевтиня дори, има достатъчно за всички, качеството не е паднало! Гледам сега за арестувания с парите, по същия начин Киро арестува Севда - в "състояние на неотложност". И като не намериха нищо, и полицаите се разписаха, че нищо не са намерили, чух по телефона как онзи негодник казваше "Искам Борисов с белезници да го изведете"! Сега искат шеф на КОНПИ да слагат", възмути се Борисов.

Денков подписал, че ще даде 320 милиона на земеделците по украинската помощ, а нищо не им даде, обясни лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase