Снимка: БГНЕС
fallback

България загуби не само Крил Маричков. Загуби и много от онзи свободен дух, който от 60-те години досега винаги го е носил Кирил Маричков с неговата музика, с неговото поведение в обществото, с гражданската му позиция, с онази почтеност, която е толкова необходима във всички сфери на живота ни. България загуби един истински патриарх на рока. Един човек, който е дал основата на рока в България. Това заяви за Bulgaria ON AIR певецът Богдан Томов.

Oще по темата


Богдан Томов каза още, че Кирил Маричков е една истинска икона за музикантите - човек, който е дал всичко от живота си за публиката и никога не е отказвал помощ на млади певци. По думите му Маричков е бил един от най-добрите хора въобще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 дни

До тук му е било писано, това е. Бог да го прости.

10

Анонимен

преди 6 дни

Stiga ve4e s tosi musikant leka mu prast iskarahte go svetez ksjvo e napravil po vreme na bkp.sviri kakto pri sfd zara simion tn posle v gerb 4uda se na dr goljam musikant deto v jurite s dara maria grafa a da le4ev i toi tu tuka tu tam no pone e po hubav ot kiril bog da go prosti lili ivanova i tja da ne ostane nasad komentira ei stiga

9

Мнение

преди 6 дни

Този образ Маричков се е възползвал от всички благинки на Държавата, дрънкал си е песнички, хапка, пийка, после отново пийка и т.н. Предполагам, че неговите родители, дядовци и баби са били тясно свързани с майката Партия, в това число и с ДС, следователно този човек въобще нас достойните хора не трябва да ни се натрапва. Да почива в мир и това е от нас! Напил се е човека с долнопробна шльоковица и е паднал от сцената ..; защо този факт се премълчава, защо?

fallback