Снимка: МВР
fallback

СДВР започна извозването на паркираните около районните управления в София 575 автомобила, иззети след влизането в сила на измененията в Наказателния кодекс, съобщи МВР.

Част от тях ще бъдат съхранявани в имот на МВР на територията на бившия Център за специализирана полицейска подготовка в Долни Богров, предоставен за целта от министерството на столичната дирекция. Обособеният терен е с големина 10,5 дка и може да побере около 550 автомобила.

Превозните средства се транспортират по предварително изготвен график, като до настоящия момент там са разположени над 80 коли, които са били паркирани в близост до Първо и Осмо РУ.

Предстои извозването на иззетите автомобили, оставени за съхранение и около останалите районни управления на територията на столицата. Над 200 от иззетите автомобили са настанени на други два терена на МВР.

Столичната дирекция на вътрешните работи се отнася с разбиране за неудобствата, причинени на столичани от прилагане на законовите разпоредби и ще направи възможното за скорошно окончателно решаване на проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 седмици

За украинците в България това не се отнася ,карат дрогирани пияни ,не плащат гражданска,данък,винетка ,и колите им не се конфиксуват ,само глоба!!в Гърция ги дерат яко ако ги хванат с алкохол и дрога ,конфиксуват колите им ,тук тия фашисти са с превелехии ,гадове ,кога държавата и институциите че за работят !!

15

???

преди 2 седмици

Тоест нашите данъци отиват за паркинг, извозване и грижа за иззети автомобили. София си отглежда една голяма автоморга. Няма толкова *** закон. Вместо да си платя глобата мога да им оставя бракмата да си я бият в главата.

14

Сту

преди 2 седмици

До Нойзи, ами те не конфискуват всички автомобили след ПТП, а тези които са хваната с алкохол или наркотици умнико.

fallback