Fibank и Shareascoot Bulgaria – платформа, специализирана в отдаване под наем на електрически мотопеди, стартираха своето партньорство. Така двата бранда вече предлагат екологичен, забавен и наполовина по-евтин превоз за клиентите на Първа инвестиционна банка.

Услугата за наем на електрически мотопеди е достъпна за територията на градовете София и Пловдив. Нейната мисия е насочена към намаляването на броя на превозните средства в града, задръстванията, отделянето на вредни емисии и същевременно към повишаване качеството на живот и достъпа до транспорт. Тя напълно съответства с приетата от банката ESG стратегия, като с това партньорство Първа инвестиционна банка цели да мотивира все по-голяма част от своите клиенти и служители да използват екологичен начин за придвижване в града.

В рамките на партньорството между Fibank и Share A Scoot - клиентите на банката ще могат да се насладят на бърз, екологичен и забавен начин за придвижване в столицата, при това на половин цена. До 31.10.2024 г. цената, която ще заплатят за минута наем всички съществуващи и нови клиенти на Share A Scoot, ползващи дебитна и кредитна карта, издадена от ПИБ, е наполовина от редовната, тоест само 0.195 лв. на минута, вместо 0.39 лв.

Резервацията на електрически мотопед става бързо и лесно през приложението SHAREASCOOT. На сайта на платформата: https://shareascoot.bg/ са поместени предложения за интересни дестинации, които могат да бъдат посетени с мотопед.

Допълнителна информацията към промоцията можете да намерите тук и тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase