Снимка БГНЕС
fallback

"Днес отбелязваме 116 години от Независимостта на България - огромно държавно постижение, забележителен български дипломатически успех и ярък исторически пример за стремежа на нашия народ към демокрация, просперитет и международно уважение".

Това написаха от Министерския съвет във Фейсбук по повод честването на Деня на независимостта.

"Да пазим своята независимост!

Честит празник, българи!", пишат още от кабинета. I БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 час

Главчев , къв ден на независимоста ? Нали щото нищо не зависи от нас а от Кенет Мартин и послоството .. По рано бяха руснаците , сега са американците а дупедавци -бол и национални предатели в изобилие ((( Така е предаден и Царевц на турците за една торба злато и после резнали зелката на предателя щото му казали -днес предаде твойте утре ще сме ние и си взели обратно златото ... Та Кенет като се видя със Неофит и той скоропостижно ритна камбаната , гледам сега търновският кмет и тръпна да не му

25

БЪЛГАРИН

преди 1 час

Независимост може да има единствено и само, когато ИCКAHДEP-и унищожат всички бази на ФAЩ, поcолcтвоТО и всичките му подчинени!

24

тъй тъй

преди 1 час

Само дето независимост и демокрация са две различни,ама съвсем различни неща!И аз ще ходя да гласувам за тия ми сир ки,дето не правят елементарна разлика,така ли!?Ако изборите са на 32 март може!

fallback