Снимка: БГНЕС
fallback

"Днес почина Иван Гарелов. Имах честта да го познавам. Имах честта да работя с него. Имах честта да бъда негов приятел". Това написа Слави Трифонов във Фейсбук по повод кончината на журналиста Иван Гарелов.

Иван Гарелов беше мъж, в истинския смисъл на думата. Имаше мъжки характер. Имаше широка душа. Имаше смелост, чест и морал, споделя още Трифонов.

Oще по темата
Беше и истински Журналист. С главна буква. Не беше нито мисирка, нито мишок. Беше Журналист. Еталон. Символ. Сбогом, приятелю!, пише още Слави Трифонов.

Припомняме, че по-рано днес от "Пирогов" съобщиха, че журналистът Иван Гарелов е починал. Той беше транспортиран в лечебното заведение в средата на месец юли т.г. след черепно-мозъчна травма

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Краси

преди 2 седмици

Самовлюбен, но стар и противен. Импотентен, но "мачо" с черни кожени дрехи. Неграмотен ***, но с претенции да управлява държавата. Взел се много на сериозно, без никаква възможност да си погледне излагацията отстрани. Криещ си парите в офшорки, но поучаващ другите да спазват закона. Дърдореше нещо за самураи и "бушидо". Което е като валяк да ти говори за скорост. Та, какво би направил един самурай на твое място, а ? Мислиш ли ти БЕ , че когато тръгнеш да умираш, ще има някой до леглото т

40

Ангелина

преди 2 седмици

"За мъртвите само добро или нищо ,освен ИСТИНАТА". Да почива в МИР!Той беше твърде далеч от това ,което се нарича "мъж в истинския смисъл на думата"- сервилните придворни лакеи на властимащите ,чието "перо" служи не на истината и справедливостта ,не могат да бъдат истински ,в каквото и да било ,още по- малко" истински мъже", каквито днес липсват и каквито са били предците ни с духовна сила ,чест и достойнство.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Бог да го прости ,но не го изкарваите светец ....

fallback