Снимка: БГНЕС
fallback

"Имам честта да живея в епохата "Гарелов"! Гарелов никога не остаря, трупаше мъдрост и я раздаваше на тези, които я разбират и искат. Неизчерпаемата му енергия и професионализъм, вечно любопитните към света очи, критичността преди всичко към себе си, верността на принципи, далеч над конюнктурата, го поддържаха млад и със сърце, биещо в един ритъм с ритъма на деня", пише вицепрезидентът Илияна Йотова след тъжната вест за концината на Иван Гарелов.

Oще по темата

81-годишният журналист почина тази сутрин в "Пирогов".

Вицепрезидентът пише още: "Той е легенда, а легендите не остаряват, стават по-богати и красиви! Благодаря за всичко, което ми даде, учителю! Светъл да е пътят на душата ти!".              

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 седмици

Съжалявам, но заглавното изказване звучи твърде банално. Кога ще полетим към по-начетени и интелигентни държавници? Да знаеш как да се издигнеш изисква май по-скоро хитрост. Уви. С тактики е пълно.

19

До 1

преди 2 седмици

Не могат да измрат щото постоянно вербуват нови. Тия дето управляват сега какви мислите че са? Всички са агентура. Действаща агентура! Не бивша. Нормален човек там не може да влезе в държавното управление и да взема решения. Няма кой да го търпи там. Там са само зависими хора. И един друг се пазят щото нормалните са заплаха за тях. Ако някой случайно влезе държавното управление без зависимост или го уволняват или намират начин да го направят зависим за остане им служи.

18

Ай ай

преди 2 седмици

Дрътa комунистkа на друг дpът комуниcт се радва...... ай сиктиp!

fallback