Снимка БГНЕС
fallback

196 души са загубили живота си на пътя, а близо 4 хиляди са ранените през първата половина на годината, според данните на полицията.

Най-много тежки катастрофи са станали в столицата - 373. По над 300 са тежките  инциденти и във Варна и Пловдив. Най-малко пък са катастрофите с жертви или ранени в Ямбол – 19 и Габрово – 24.

Най-голям е броят на инцидентите, станали във вторник и петък – по над 500. Най-малко  са катастрофите в неделя - 366.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера и днес Тракия беше претъпкана от коли. Не ми обяснявайте колко сте бедни! Не сте! Обяснете ми защо 99% шофирате като крет ени? Не са ви виновни святкащите. Вчера и днес от тях нямаше. Но имаше всякакви други ин сели, които само се чудят как да се дразнят! Повръща ми се от хората в тази страна и тъпотата, която демонстрират!

19

3 000 000 градско !

преди 2 седмици

3---И така всеки го раздава млад бандит каращ като безсмъртен ,това да те изпревари му доставя чувство на превъзходство над другите и ако няма със кого да се,,дръпне ,, сам ще се вихри някъде на пътя и ще се снима за да може да докаже че еномер 1 ! Колкото повече коли е потрошил и може да го докаже толкова повече тежи ! Дори баща му където го е отгледал не е критерии за шофьор и въобше не му пука за съвети те които му се дават като си е наумил че ще се трепе и цялото МВР не оже да го оварди

18

Анонимен

преди 2 седмици

Пътувам към Гърция днес и има задръствания. Поне десет коли се юркаха в аварийните ленти, понеже както знаем, някои са по-специални от други. Да са живи и здрави. Децата им да са или стерилни или да си заминат преди да са снесли следващото поколение от същия вид. Тая нация докато не изчезне, няма да се оправят нещата.

fallback