Снимка: БГНЕС
fallback

Часове чакане и километрична опашка за влизане от България в Гърция има на граничен пункт "Кулата - Промахон", съобщава БНТ.

По първоначална информация колоната от автомобили е от над 5 километра, голяма част от превозните средства са с румънска регистрация.

Всички гишета за влизане в страната работят, казаха част от пътуващите.

Сериозният трафик в последния ден на месец август обаче е сред основните причини за чакането.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 2 седмици

Каквото и да пишете , българина пак ще си ходи на почивки в Гърция и Турция и ще троши пари навън. Само като сметнеш какво получаваш в Турция и какво в България за 500 евро и ти става ясно, защо са тези опашки.

31

анонимен

преди 2 седмици

Радвам се, че сред българите е модерно да се ходи на море в Гърция. Отивайте всички там. Така плажовете в България са по-чисти и спокойни. Тази година тук беше супер. Много ми хареса.

30

555

преди 2 седмици

Ще ви кажа защо българите ходят на море в Гърция - защото всички БГ провинциалисти (т.е. тези, които не живеят по крайбрежието ни) завиждат на местните, които са по Черноморието. Софиянци и пловдивчани се пукат от завист, че нямат плаж. Още навремето се опитаха да направят софийско море, смятаха да првят канал от Черно море до Сф. Българинът мрази себеподобните си!

fallback