Снимка БГНЕС
fallback

Премиерът Димитър Главчев разпореди чакалнята в "Горна баня" да бъде отворена, както и да бъдат проверени всички други подобни помещения, които не са достъпни за клиентите на БДЖ.

Това е реакция на служебния премиер Димитър Главчев , свързана с пожара, избухнал в локомотив, и пътниците, бутащи композиция. Показана е и заключената чакалня на жп спирка „Горна баня". Тя е една от най- натоварените в страната и осигурява удобна връзка между влак и метро за пътуващите от цяла Югозападна България.

Помещението дълго е стояло заключено и без достъп за стотиците пътници, чакащи на перона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 2 седмици

Главчев да разпореди да бъдат уволнявани подвижните състави при спиране на локомотивите и лъгане, че са повредени!

23

Любопитен

преди 2 седмици

Колко обществени тоалетни има в София? Е, защо са, всяко по-изолирано място в парк или на спирка се о.пикава и ус.ира. Така е и в Шенген. В Брюксел, Париж, Лондон и т.н една трета от кварталите са афро-азиатски колонии. Наскоро в Лондон един млад гражданин уби три момиченца и тежко рани още десет - от седегодишни до деветгодишни.

22

Тая шушумига

преди 2 седмици

Разпореди ли влаковете на се движат безаварийно? Голям подвиг е направил- да отворят чакалнята, че да може хората да чакат по 24 часа да дойде нещо по релсите!Голямо наказание е тая шаманДУРАк!

fallback