Снимка: Facebook/Didi Kitanova
fallback

Светещо тяло в небето на страната беше забелязано късно снощи.

Според директора на обсерваторията в Рожен Никола Петров със сигурност това не е метеор или астероид, а отломки от изкуствени спътници на Земята с големината на кола или по-скоро автобус.

"От това, което видях във видеото те са прекалено бавни, така че по-скоро са остатъци от изкуствен апарат".

Обектите, които не функционират правилно и се наричат "космически боклук" са над 200 000 и това да ги виждаме ще зачестява в близко бъдеще.

"И ако досега говорим за все пак безопасни неща, може би, както в научно-фантастичните филми да станат и опасни отломките, така, че да могат да предизвикат някакви неприятности на Земята и на хората, може би след 20, 30 години няма да е съвсем на игра. Може би!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

до 60

преди 3 седмици

До Космоса е пирамида,като си почнал за казваш,кажи кой изсече Амазония,крайно десния,т.е фашиста Болсонаро,(и я изсече да помогне на шепа богаташи)тия дето много ги харесасвате,щото се борят за интересите на богатите като вас,същия от групичката на Тръмп,Мелони,Льо Пен,Орбаи и цялата фашистка ***,която толкова много харесвате,защото не можете да мислите,само знаете да крадете

59

Iordan Ivanov Douser

преди 3 седмици

Experts must to make tests !!! ДАваха по българска телевизия много приятен РУСКИ ФИЛМза ПАВЕЛ БЕляев и Алексей ЛЕОНОВ в Космоса..Експерти да огледат филма точно същото шоу показваха по време на падането на спускаем апарат насочен ръчно към Земята..

58

Дедо Ванго

преди 3 седмици

Аз залагам на бойна ракета откъм Украйна. Миналата нощ са изстреляни над 100 броя с цели по цялата територия. Някоя обаче е била дрогирана и е излязла от пътя, КАТ да каже.

fallback