Снимка БГНЕС
fallback

Възможността Калин Стоянов да остане вътрешен министър е изчерпана, заяви социологът от агенция „Тренд“ Димитър Ганев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възползва от ситуацията, а именно – без вътрешен министър, но с премиер Димитър Главчев, коментира Ганев пред bTV събитията от вторник.

Опциите пред президента Румен Радев за избор на служебен министър-председател не са чак толкова много, допълни той.

Ако ПП-ДБ имат обструкции спрямо Главчев, те трябва да намерят мнозинство в Народното събрание, заяви още Димитър Ганев.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 3 седмици

Тази кукла на конци на Делян Магнитски по име Калин няма нито срам, достойнство, отговорност и чест. Жалък и посредствен циркаджия не е необходим на МВР. Определено друго не може да върши освен да се прави на началник на службите. Даже не става и за охранител в ,,Борисовата градина.

25

Анонимен

преди 3 седмици

За Сви нян Беевски е жизнено важно да има своя креатура на този пост. Иначе е много вероятно да излети от парламента. Той държи част от ръководството на ДПС, но няма никакво влияние сред електората. А при едни избори той е важния. И ако един турчин трябва да избира между Доган и Сви нян, а познайте кого ще избере. Остава да се купят ромски гласове. А там ще има борба с Тиквочев защото и на него са му нужни. Българите, гласуващи за него не могат да достигнат и половин процент.Та тук става въпрос за кожата на една сви ня а не за някакъв жалък селски милиционер.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Калин беше също употребен и изхвърлен. Той служи донякъде за разменна монета срещу изпирането на ББ.

fallback