Снимка: БГНЕС
fallback

И в съботния ден трафикът на ГКПП "Кулата - Промахон" в посока Гърция е натоварен. Около 8:30 тази сутрин шофьорите съобщават за двукилометрова колона от чакащи автомобили.

Пътуващите към южната ни съседка споделят, че преминаването през гранично-пропускателния пункт отнема близо два часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

уйко калеко

преди 1 месец

А ЧИЙ ЩЕ ГО ДИРЯТ В ГЪРЦИЯ.

19

Димитров

преди 1 месец

В Поморие преди месец ядох прекрасен зарган и ватос, миналия уикенд в Шабла хапнах чудесни миди и ципура. И когато някой ми каже - ама не, няма места с хубава храна, ще му кажа - ами не, не е така! Има, просто явно нямате достатъчно доблест да кажете нещата такива, каквито са - всичко струва пари, а конкретно гърците не може да ме убедите, че ви дават нещо даром! Ще пием фрапенца и ще ядем гироси, за да ползваме шезлонг. Сметка на човек в ресторант в Кавала е поне 40 евро, хайде да не се лъжем!

18

до номер 17

преди 1 месец

Човек с възможности не ходи на почивка в селата в Северна Гърция, моето момче. Не чака по 4-5 часа на границата като гастърбайтер. Най-много са ми интересни са ми такива като теб - ама в България е зле, в Гърция е супер. И на двете места има прекрасни плажове и обслужване, и на двете места може да минеш и с по 15 евро нощувка и да се лъжеш, че си прецакал системата, а всъщност да си прецакал себе си, лъжейки се, че си на почивка! Всяко качество струва пари - и в България, и в Гърция, навсякъде!

fallback