Снимка: БГНЕС
fallback

"Има такъв народ" (ИТН) настоява внесените от тях промени в Закона за закрила на детето да бъдат разгледани веднага след лятната ваканция на парламента. Това се казва в декларация от името на парламентарната група, прочетена от Александър Вълчев.

Александър Вълчев каза още, че това е важно, за да бъдат защитени превантивно децата от определени изисквания на Европа, от недобросъвестни граждански движения и определени неправителствени организации.

"Тъй като възрастта между 14 и 18 години е най-рисковата, манипулациите за смяна на пола са насочени предимно към тях, но гласуваните изменения изключват тази група, защото децата от нея не се обучават, добави още той.

Чрез закона за закрила на детето се залагат и изменения в Наказателния кодекс, като се създава нова разпоредба, според която, който даде медицинско предписание или извърши медицинска дейност с метод за промяна на биологичния пол на лица, ненавършили 18 години, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 3 години и обществено порицание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До 6

преди 1 месец

Абсолютно съгласен. След 55 годишна възраст хората стават бреме. Трябва да бъдат евтаназирани и така ще има повече пари за медицината, отколкото да се поддържат със скъпи лекарства и измислени операции хора, които така или иначе нито ще младеят, нито тепърва ще раждат деца.

7

Анонимен

преди 1 месец

Мозъкът като маса даже е устроен различно при мъжете и при жените. При жените връзката между двете полукълба е с повече неврони, по-дебела видимо. За да мислят жените комплексно. При мъжете е по-тънка, за да имат по-голяма концентрация. Пита се в задачата: Прави ли се въобще операция на мозъка, за да станел някой от другия пол? Не! И не е пробвано сигурно.И сексуалният нагон не е задължително свързано с пола. Фройд описва секс на хора с кози и др. животни, например. ...

6

Анонимен

преди 1 месец

Хирурзите и лекарите натискат и лобират за това с цел печалба, също и при старите хора, които вместо да бъдат приспани хуманно се подлагат на цял куп операции и лекарства за да поживеят още малко, след като от еволюционната гледна точка всичко е приключило. И всички заедно няма кой да ни закриля от родителите, които създават бъдещите трупове като някакъв дар. Хората нямат деца, те имат хора и те имат цял куп събития, които ще им се случат. Рак, байпаси и всякакви. С любезното съдействие на татко

fallback