Снимка БГНЕС
fallback

Видно е, че в момента и г-н Димитър Главчев, и Калин Стоянов са министър-председател и министър на г-н Делян Пеевски.

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов пред журналисти в парламента, предаде БГНЕС.

"Моето мнение е, че ние трябва да търсим варианти правителството на България да не бъде на един човек", категоричен е Божанов.

Oще по темата

Относно думите на Делян Пеевски, че държавният глава през "своите марионетки ПП-ДБ" се опитва да свали Рая Назарян като председател на парламента, депутатът подчерта: "Няма да коментирам интриги и да си говорим през вас за това кой на кого е звънял и такива работи".

На въпроса провеждали ли са среща с почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, Божанов отговори отрицателно.

Колегата му Даниел Лорер отказа коментар на твърденията на Делян Пеевски с обяснението: "Не знам на коя страна се е събудил днес".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 месец

Всички от кабинета са хора на някого, щом не са на ПП,ДБ. Жалки кариеристи и алчни неможачи, случайно попаднали в политиката.

28

Анонимен

преди 1 месец

Колко са жалки! Защо ИТН,ДПС на хидроинженерра Доган и ПП,ДБ си мислят, че всички трябва да осигурят комфорт на политическите им сметки, както и егото им, и да ги подкрепят? Ако наистина бяха държавници, щяха да подкрепят кабинета на ГЕРБ, която е първа политическа сила с над 10% преднина от втората. Това е безотговорност и незачитане волята на по-голямата част от избирателите.

27

Карачанаков

преди 1 месец

Ами ти на кого си ве смота...як?Как пък един от Вас дето Ви докара мистър Кеш става за нещо все философи,лъжци,крадци че има и една хищна хиена

fallback