Снимка БГНЕС
fallback

Председателят на ДПС Делян Пеевски отново придоби контрол над официалния сайт на партията, съобщи БГНЕС.

В момента на сайта обръщението на Доган е свалено, и са публикувани новини единствено за свързани с Делян Пеевски лица от партията.

На 19 юли, когато отстранените от ПГ на ДПС депутати начело с другия председател Джевдет Чакъров, смениха ключалката и влязоха в централата на Движението, сайтът бе под контрола на екипа около почетния председател д-р Ахмед Доган. Тогава от него бяха свалени всички рубрики, и бе оставено единствено обръщението на Доган до структурите, в което призовава за оставките на Пеевски и още петима знакови лица от партията.

Oще по темата

Дни преди това сайтът отново бе контролиран от групата депутати около председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Dedo Petko

преди 1 месец

До АнонименСоколът отдавна е изфирясал и го крият да не се разбере.

56

! До г-н Пеевски

преди 1 месец

В Бурса Турция дойдоха 6 души заедно с Джевдет Чакиров. Това са всички изключени депутати от ДПС. 1.Те молят община Бурса да дари пари. 2. Те молят за дарения и от симпатизантите на партията. 3. Казват, че с тези пари ще изгонят българите от партията. 4. Щяха да купят с пари делегатите на партийния конгрес. Преди да е станало късно г-н Пеевски, незабавно да се уволнят хората, работещи на по-ниски позиции в партията срещу вас, Тези хора готвят преврат срещу вас г-н Пеевски.

55

Анонимен

преди 1 месец

Ние от ГЕРБ СДС ще приемем г-н Пеевски и отцепниците в нашите редици

fallback