Снимка: БГНЕС
fallback

Министерството на външните работи (МВнР) благодари в социалната мрежа "Екс" на Франция и Испания за приноса в борбата с пожарите в България.

От МВнР изразиха "дълбока и искрена благодарност към Франция и Испания за решаващия принос в борбата с пожарите в България и отличната помощ за преодоляване на природните бедствия, с които се сблъскахме през последните седмици".

Както е известно, във вторник в акцията по гасенето на пожара на българо-гръцката граница ще се включат два френски самолета.

След задействане на Механизма за гражданска защита на Европейския съюз (ЕС) в гасенето на височинните пожари се включиха екипи от Испания и Чехия, на помощ се притекоха и турските огнеборци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Тоест хирургът си сваля маската над "отвореният " пациент и му казва,че ще продължи във вторник. Естествено,защото в сряда пристига гръкът,който е платил на световната здравна мафия за трансплантация на сърце,чер дроб,бял дроб и иска да види с очите "дарителят" си. Чиста работа..Когато французите пристигнат във вторник пожарът вече ще е опустошил достатъчно за да могат гръцките да си построят военната база ,предвидена да стреля срещу българските в случай,че се дърпат. Да,гърците ни окупират !

7

Анонимен

преди 1 месец

А Рашка Голташка защо не помогна??

6

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Не разбирам. Благодарим на Испания и Франция а на първите които помогнаха чехите с въртолети на тях не сме благодарили.

fallback