Снимка: БГНЕС
fallback

В момента се борим за живота на 20-годишното момиче, което е с доста обширни изгаряния и с инхалация на отровни газове, което прави ситуацията по-сложна.

Това съобщи проф. Николай Габровски  на извънреден брифинг от "Пирогов".

Състоянието на 20-годишното момиче е тежко, тя е със заплаха за живота. Прави се всичко необходимо, но перспектива е много лоша.

Той потвърди, че 48-годишният мъж е издъхнал късно снощи, въпреки усилията на лекарите.

„Имаше пълна мобилизация на всички екипи на болницата, с интензивна комуникация с МВР, МЗ. Бяхме готови да поемем всичко, което е възможно. Само двама души са за момента”, каза още проф. Габровски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

язък

преди 1 месец

Барем да беше станала фолкаджийка. Най-много да я пообарат в някоя кръчма.

55

Анонимен

преди 1 месец

Дано повече хора се събудят, че фойерверките са ненужна стока .Трябва да се забранят, -скъпи са, замърсяват, опасни са, абсолютно излишни. Против тях съм както на Нова Година, така и по какъвто и да е повод, няма да ми липсват, дано ги забранят завинаги по тук и по света да се ползват от цивилни за щяло и нещяло

54

Анонимен

преди 1 месец

Има една документална поредица 'Как го правят?' И в един от епизодите беше производство на фойерверки. Човекът работеше сам в помещение. Съседните цехчета бяха в ниско, заобиколени от насипи. Не се виждаше съседна сграда. Беше на голяма площ. Всеки си отговаря за своя живот. Може да е показвал на дъщеря си как се забърква експлозива. Каквото да са правили, платили са с живота си

fallback