Снимка: БГНЕС
fallback

СДС излезе с позиция, че ще подкрепи традиционното Шествие за семейството, което ще се проведе на 22 юни в София на площад "Александър Невски". Те са и единствената парламентарно представена партия, която застава зад инициативата.

"Ние бяхме първата партия, която на 4 януари 2018 г., излезе с декларация против приемането на Истанбулската конвенция и навлизането на чужди за българските традиции и бит идеи и натрапени порядки. За нас, като десни хора с консервативни разбирания, семейството от мъж и жена е мястото, където се изграждат моралът и ценностите у децата и се поставят основите на тяхното личностно развитие. Ние приемаме свободната воля и различията у хората, но не и демонстрирани агресивно и с безсрамна показност. Призоваваме нашите симпатизанти да се включат в Голямото шествие за семейството на 22 юни!", гласи позицията на партията.

Организаторите са убедени, че тазгодишното издание на Шествието за семейството ще бъде най-масовото досега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Христо Христов

преди 3 седмици

какво ревете, про'с'таци неграмотни? Преди около две години Байдън директно заяви, че транссексуалните са духа на САЩ. Нали гласувате САЩ да ви управляват, какво ревете срещу духа им?!

32

Обективен

преди 3 седмици

А Хасенчо Кокорчов застава зад другото шествие ,с шарените знамена.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Урсула беше нареченя "най-слаият ни министър" от Робърт Шолц (да не се бърка с Олаф) - бивш министър на отбраната на Германия. Цялата и кампания се основава на това, че тя била "една майка в доминиран от мъже свят и трябвало да се бори" - АЛОУ! Не ме интересува пола ти, а това, дали ставаш за нещо! Сосбтвеите ти съпартийци казват, че не ставаш! Сега оглавяваш ЕС, а се натисткаш и за НАТО!

fallback