fallback

Проблемът с паркирането в големите градове става все по-тежък и това е от години, като всички сме потърпевши - участници в движението като шофьори или пешеходци. Нещата ескалират и не рядко сами създаваме опасностите, на които сме подложени волно или неволно.

Наш потребител писа чрез платформата на Helpbook.info с молба за предприемане на санкции от отговорните органи към водач на бус, който паркирал превозното си средство на пътното платно, на завой към булевард и по този начин силно ограничил видимостта при маневри на другите шофьори. От изпратените снимки е видно, че с това негово действие възможността от ПТП е повече от реална.

Проблем с паркирането има и в район „Красна поляна“. Там редовно колите паркират на самите улици, особено около училищата, като струпването е най-често сутрин и вечер, когато закарват или прибират децата си. Според автора на сигнала единственото решение е улиците да станат еднопосочни, което би улеснило хората, които идват до училището, а също така и живеещите в района.

Друг наш потребител моли да му бъде предоставена информация кога и какъв ремонт се предвижда да бъде извършен на пътя от разклона за село Плана на мотел Брезите, до самото село: „По този път всекидневно пътува автобус 70 на градския транспорт и всички ние с личните си автомобили. Това не са дупки, кратери, ями, не може да се пътува нормално. Винаги се е правело нещо за този път, но тази и миналата година нищо не се прави!, пише в сигнала.

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

do 17

преди 3 месеца

какво имам и какво нямам няма нищо общо с въпроса,и няма как да знаеш гоСин паветножлътников.Жалките ви напъни да накарате народа да се чувства виновен че кара автомобил ще ви излезнат през носа

17

Анонимен

преди 3 месеца

до "и защо някой тролейбус трябва да ми втълпява че колата била лукс?" щото нямаш паркомясто бе аграр! Кой да ти го купи, аз ли?

16

Неминон

преди 3 месеца

До Анонимен: качвай се на автобуса и недей да мрънкаш! Пеш, колело и т.н.

fallback