Снимка БГНЕС
fallback

Камера за скорост на Пътна полиция има на метри от мястото, където стана катастрофата с НСО и Кирил Петков.

При инцидента загина мъж, който не спрял на знак "Стоп," докато идва от завой. Камерата не е засякла превишена скорост, но е възможно автомобилът на починалия да е блокирал гледката. Тя не е хванала колата на НСО преди това, тъй като автомобилът не е попадал в нейния обхват, пише "24 часа".

Oще по темата

Само няколко дни по-рано - на 13 май, същата кола е била засечена с превишена скорост на друго място. Автомобилът е бил включил сините си лампи - тоест се е възползвал от специалния режим на движение. Шофьорът на НСО има четири нарушения за превишена скорост в рамките на от 10 до 20 км. Той е на 37 години. Сутринта стана ясно, че предишни нарушения е имал и другият шофьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Банкеръ

преди 3 месеца

Смисъла на транспорта на Охранявано лице е да пристигне безаварийно до крайната точка на пътуване.В случая охраняваните лица освен,че не са стигнали има загинал друг водач,автомобила на Държавата е унищожен напълно,охраняваните лица след инцидента не са охранявани абе пълен цирк.Очевидно е,че скоростта е поне 150 и даже и да е намалил малко си ги е отнесъл.В съда ще е интересно.

86

И

преди 3 месеца

нито дума за загиналия,не спрял на стоп.Киро,та ,Киро.А стига вече.

85

Д

преди 3 месеца

Време е да вкарат едно шофьорче от НСО в затвора и може и да се види промяна. А за Кирчо не бих гласувал повече. Оказва се лъжец.

fallback