Снимка: БГНЕС
fallback

18-годишна, която има книжка от месец, помете две момичета на 15 години. Едното момиче е с опасност за живота.

Младото момиче, което няма шофьорски опит, е карало сестра си на училище в Сопот. Спряла на паркинга пред спортната зала в града, но при тръгване изгубила контрол над автомобила и блъснала двете момичета.

Едната 15-годишна девойка се е разминала само с охлузвания, но другата е с опасност за живота. И двете момичета са откарани в болницата в Пловдив.

Младата шофьорка е качила и двете момичета на предния капак на колата, но едното от тях е паднало под гумите на автомобила, съобщиха от РУ-Карлово.

От момичето са взети проби за алкохол и наркотици, които са отрицателни. В момента тя е ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

до 29

преди 3 седмици

Тоест, ако въпросната шофьорка беше българка, то на нея щеше да й е позволено да гази всеки или искаш да кажеш, че българките зад волана не ивършват ПТП??? Момичето зад волана не е употребило алкохол и наркотици, но очевидно е било с изключително малък опит на шофиране, въпросът е как младите и начинаещи шофьори получават права за шофиране в Бг.

29

Анонимен

преди 3 седмици

По телевизията казаха в прав текст че въпросната млада шофьорка е Ромка. Тука какво го овъртате. Поредно ромско престъпление. Тежко и горко на пострадалите.

28

Нямам думи

преди 3 седмици

За 1 месец стаж като шофьор, защо трябва да залагаш живота и на другите на опасност. Само с придружител първите 6 месеца . Дано момичето, което е с опасност за живота - да попадне на кадъра лекари

fallback