Снимка БГНЕС
fallback

"Христос Воскресе! Нека има повече светлина в домовете и душите, смирение и вяра", това послание отправи за Възкресение Христово служебният министър-председател Димитър Главчев в своята страница във Фейсбук.

Възкресение Христово, или Великден, е денят, в който християните празнуват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос на третия ден, след като е разпънат на кръст и погребан. Със смъртта си Иисус Христос е изкупил греховете на човечеството, а с Възкресението си дал надежда за живот след смъртта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Всички тези

преди 1 месец

политически проsтаци се молят за смирение и го препоръчват ! Значи много добре знаят какви кражби извършват и страхът ги натиска да се молят народа да не погне с тоягите ! А аз се моля да се осъзнаваме и да ги почваме !

28

Анонимен

преди 1 месец

Мъпетът на алчната параноична Тиква...

27

Анонимен

преди 1 месец

Главанакът е изключителен мошеник първо свалиха неправомерно шеф на Сметната палата за да може да влезе той там, после го набутаха май пак покрай Закона, а сега манията му прерасна и в Министерски съвет. До кога ще търпим такива гаври с държавността??? Беше изгонен и от Парламента доколкото си спомням, защото пак не спазваше нищо! И един месец му е много там, а си взел и "отпуск" от Сметната палата.

fallback