Снимка: БГНЕС
fallback

"Български пощи" преустановяват приемането на пратки за Израел, считано от 16 април т.г., поради отмяна на полетите на авиопревозвача, съобщиха от пресцентъра на националния пощенски доставчик.

При промяна на ситуацията информация ще бъде публикувана на сайта на дружеството, уверяват от "Български пощи".

Големите авиокомпании са изправени пред нарушения в разписанията на полетите, след като атаката на Иран с ракети и дронове срещу Израел допълнително стесни възможностите за навигация на самолетния трафик между Европа и Азия, предаде Ройтерс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Monarch

преди 4 седмици

Защо не се прекръстите на BG Post Или BG Royal Mail това български пощи е много содомитско.И трябва модернизация и изхвърляне на еконта и Спиди то от пазара.

8

Анонимен

преди 4 седмици

След като хубаво наплюх БДЖ се чувствам длъжен да си кажа мнението и за БП. Веднъж в живота си съм ползвал услугите им. Справиха се перфектно! Абсолютно, без забележка. Офисът, точно както трябва. Нито повече, нито по-малко. Примерно лъскоча и стресираният-гипсиран персонал на мобилните мен ме дразни, дори отблъсква.

7

какво разхищение !

преди 4 седмици

На 14 април 2024 г. от Йемен и от Иран изпратиха за Израел 185 дрона, 36 крилати и 110 балистични ракети. Йорданско ПВО и израелски самолети ги унищожаваха над Йордания. САЩ, Англия и Франция също ги унищожаваха. Изкуственият Интелект остави само 3 ракети да паднат в Израел в пустинни безопасни терени. Отломка от унищожен дрон нарани 7годишно бедуинче, спасено е. От отломки пострадаха и неукрили се недисциплинирани, фотографиращи как Железен Купол и Щитът на Давид унищожават всичко.

fallback