Снимка: БГНЕС
fallback

След като преди година беше разпоредено да бъде изчистено от отпадъци, днес “Столипиново” отново тъне в тях. В ефира на Нова Тв жителите на квартала сигнализираха за нерегламентирани сметища, които се появяват на нови места. Масово хората изхвърлят боклуците си и зад жилищните блокове.
 
От ОП “Чистота” казаха, че “са доставени 50 контейнера, част от които изчезнаха, други бяха унищожени. Предвидили сме следващият месец доставка на още 100 нови контейнера. Наблюдаваме обаче, че контейнерите са празни, изхвърля се около тях”.  

„Общината не е осигурила необходимите контейнери, където да хвърлят хората боклука. Недостатъчен е един контейнер за 400 човека”, допълва своята гледна точка Стефан Шопов.


Районният кмет пък съобщи, че високо по стълбовете за осветление ще бъдат поставени камери за видеонаблюдение, в в събота ще има извънредна мащабна акция по почистването на „Столипиново”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

До Цар бомбя

преди 1 месец

клоака са ycтeHцата на р одителката ти и на другия шMeuл (мо де Ра то ра) бе ам 6peaж

46

Анонимен

преди 1 месец

турци сър

45

+++

преди 1 месец

И 1000 контейнера да сложите това е положението.Живеещите на аванта "жители" така са свикнали след като не плащат, защо да не цапат.Те нямат никакви задължения към тази държава,научени са само да получават а ако случайно им се откаже -расизъм.Както са струпали *** така да си ги почистат,никой не им е длъжен.Кой ще възстанови разходите направени при почистването.ГЕНЕН ПАРАЗИТИЗЪМ това е новия термин за тези .......

fallback