СНИМКА НОВА
fallback

Илко Захариев, познат като Червения пират, ще бъде настанен в Центъра за психично здраве в Бургас, съобщиха от прокуратурата. Припомняме, че той излезе окончателно от ареста във вторник.

По искане на прокуратурата днес, 21 март, състав на Софийски районен съд е взел решение Захариев да бъде настанен за 3 месеца на задължително лечение в Центъра за психично здраве в Бургас.

На заседанието е приета тройна комплексна съдебно-психиатрична и психологична експертиза, която показва наличието на психическо заболяване на Захариев, което дава основание съдът да го настани на задължително лечение, стационарна форма.

Информирано съгласие за лечението му ще дава бащата на Захариев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ангелина

преди 1 месец

Не "червеният пират " е за лудница ,а тези ,които организират подобни "процедурни хватки" ,за да използват "уязвими хора" ,за да прикриват своите меко казано користни престъпни действия .

19

маалатъ

преди 1 месец

Ба си заглавиету!!! Да бяхте написали поне у Психиатрично Лечебно Заведение ама то с вашия беден речник..., ама то вий сте свикнали само на копи-пейст памфлетчета, тъй,че кво ли съ чудя!

18

ами нека!

преди 1 месец

Нека го полекуват психиатрите. Да се успокои малко разгорещеният му мозък. Според мен е най-добре да го вържат за леглото. За да не буйства. И след като излезе оттам да следят роднините му дали си пие редовно хапчетата. Ако не ги пие редвоно, да го настанят отново за лечение в психиатрията. Щом е болен човека, нека да бъде лекуван.

fallback