Снимка: архив, БГНЕС
fallback

МВР шефът в оставка Калин Стоянов даде подробности около случая, който гръмна в социални мрежи заради клип, от който става ясно, че мигранти се бият с деца на бул. „Витоша“.

Oще по темата
В случая става въпрос за две групи деца, които са се познавали, каза той.

В групата с българските деца е имало и едно дете от арабски произход, те са се срещнали и преди това спречкване на улицата и е имало ситуация отново. Образувано е досъдебно производство за битов инцидент и нанесена лека телесна повреда, поясни Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 2 месеца

Много ясно че са се познавали,пък ако не са се познавали имали са психични отклонения.Тия си имат едни и същи готови версии да замазват положинието.Хайде на бас че другия път като посегнат на момичета веднага ще ги изкарат или гаджета или ***.

45

Анонимен

преди 2 месеца

заради войните финансирани от американците , ги има тези мигранти

44

Случаен минувач

преди 2 месеца

Афганистанците са нападнали 14-годишно момиче и са искали да го отвлекат, за да си задоволят нагона... Наши момчета са се намесили и тогава е почнал боят... Ама СДВР сега се чуди каква версия да пусне официално... Чакайте, то тепърва ще става лошо. Преди 1 месец отивах с 260 към Горна баня. Качиха се 6 афганистански младежи, пуснаха си силно тяхна музика с телефоно, стана джангър. На забележката ми - по тихо, щяха да ми се нахвърлят... Добре, че останалите пътници в автобуса ги спряха.

fallback